Satisfacţia dumneavoastră reprezintă o responsabilitate esenţială pentru www.zinafashion.ro, de aceea investim toate resursele pentru a vă oferi cea mai bună calitate atunci când achiziţionaţi unul dintre produsele noastre.

Certificat de garanţie a produselor

Garanţia reprezintă certitudinea calităţii oferite de magazinul nostru şi se aplică oricărui produs achiziţionat de pe www.zinafashion.ro

Durata de garanţie

Durata de garanţie este limita de timp care curge de la data cumpărării produsului, până la care producătorul îşi asumă responsabilitatea remedierii sau înlocuirii produsului achiziţionat, pe cheltuiala sa, dacă deficienţele nu sunt imputabile consumatorilor.

Pentru produsul achiziţionat din magazinul nostru online, oferim o garanţie de 30 de zile de la data cumpărării. Pentru orice defecte pe care le-aţi putea descoperi în această perioadă de timp vă rugam să ne trimiteti produsul cât mai repede la adresa contact@zinafashion.ro pentru a fi evaluat.

Condiţii de garanţie

Garantăm că produsul achiziţionat de pe www.zinafashion.ro este un produs sigur, nou (nefolosit), şi lipsit de orice defect.

În condiţiile respectării instrucţiunilor de întreţinere, produsul prezintă parametri de calitate şi performanţe normale (la care consumatorul se poate aştepta în mod rezonabil), date fiind natura şi scopul pentru care a fost realizat produsul, pe durata medie a utilizării. Trebuie să luaţi în considerare faptul că, odată cu timpul şi cu purtarea, toate produsele vor da semne de uzură, iar aceasta nu reprezintă un defect.

Important: Garanţia se aplică doar în cazul în care cumparatorul face dovada achiziţiei produsului – este obligatorie prezentarea bonului de casă sau a facturii fiscale.

Modalităţi de asigurare a garanţiei:

Garanţia va fi asigurată în cel mult 15 zile calendaristice de la data sesizării.

  • Repararea produsului
  • Înlocuirea produsului – dacă acesta nu poate fi reparat
  • Returnarea contravalorii produsului, daca nici repararea, nici inlocuirea nu sunt posibile.